BÜYÜK HAKANIMIZ SULTAN ALPARSLAN’A RAHMET VE MİNNETLE…

Okuduğunuz haber
ZAFER BAYRAMI’NIN 99. YILI KUTLAMASI MAÇKA DEMOKRASİ PARKINDA YAPILDI

İYİ PARTİ, ŞİŞLİ’YE DAHA İYİSİNİ VADEDİYOR

Anasayfa   /    SİYASET    /    ZAFER BAYRAMI’NIN 99. YILI KUTLAMASI MAÇKA DEMOKRASİ PARKINDA YAPILDI

ZAFER BAYRAMI’NIN 99. YILI KUTLAMASI MAÇKA DEMOKRASİ PARKINDA YAPILDI

Şişli’de, 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliklerinin ilki Maçka Demokrasi Parkı’nda sabah saat 09.00’da düzenlenen törenle gerçekleşti.

SİYASET      30 Agustos 2021 - 10:51     0

 ZAFER BAYRAMI’NIN 99. YILI KUTLAMASI MAÇKA DEMOKRASİ PARKINDA YAPILDI

Şişli Kaymakamlığı adına İstanbul Vali Yardımcısı Abdurrahman İnan, Kuzey Saha Komutanlığı Kurmay Albay Alpaslan Tatlısuluoğlu, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Şişli İlçe Milli Eğitim Müdürü Selman Küçük ve siyasi parti temsilcileri törene katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ülke genelinde yayımlanan mesajının okunmasıyla başlayan Şişli 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam etti. Şişli protokolünün Atatürk mozalesine çelenk takdimleri ile protokol töreni sona erdi.

Daha sonra Cumhuriyet Halk Partisi’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı anma töreni başladı. Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Cumhuriyet Halk Partisi Şişli İlçe Başkanı’nın konuşması ve fotoğraf çekimi ile son buldu.

KENTİM HABER MERKEZİ – AHMET ŞAHBAZ

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadış, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşaılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her trlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hi yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ