Okuduğunuz haber
KADER’İN ACI YÜZÜ FİLMİNİN GALASI YAPILDI

ŞİŞLİ HALİL RIFATPAŞA MAHALLESİNDE YANGIN PANİĞİ

Anasayfa   /    KÜLTÜR-SANAT    /    KADER’İN ACI YÜZÜ FİLMİNİN GALASI YAPILDI

KADER’İN ACI YÜZÜ FİLMİNİN GALASI YAPILDI

Kader’in Acı Yüzü filminin galası, 27 Mayıs Pazartesi günü İstanbul Vatan Caddesi’nde ki Dosso Dossi Otelde İş insanları Hikmet Eraslan, Ahmet Eraslan, ünlü yönetmenler; Kazım Öz, Gani Rüzgar Şavata, Murat Karahasan Alioğlu, MESAM’dan Hasan Hüseyin Can ve seçkin konukların katılımıyla gerçekleşti.

KÜLTÜR-SANAT      31 Mayis 2024 - 09:54     0

KADER’İN ACI YÜZÜ FİLMİNİN GALASI YAPILDI

Batman’ın Gercüş İlçesine bağlı Ulaş Köyünde gerçek bir yaşam hikayesi, “Kader’in Acı Yüzü” adıyla kısa metrajlı bir film oldu. Başarılı oyuncu Gazel Yüksel’in canlandırdığı Kader rolündeki performansı büyük beğeni topladı.

Batman'ın tarihi zenginlikleriyle bilinen Gercüş ilçesine bağlı Ulaş köyünde, "Kaderin Acı Yüzü" adlı film, duygusal ve etkileyici bir hikayeyi izleyicilere sunmak için Artemis Medya tarafından çekildi.

Mazlum Yiğit'in yönetmenliğini üstlendiği, İbrahim Demir'in yapımcılığını ve senaristliğini yaptığı filmde, başarılı oyuncu Gazel Yüksel'in canlandırdığı Kader karakteri başta olmak üzere, Sevcan Altürk (Berfin), Halide Acar (Öğretmen) Aytaç Acar (Ramazan), Sait Coşkun (Ahmet), Asuman Durmaz (Anne) ve Hasan Gezer (Şevki) gibi deneyimli ve yetenekli oyuncular yer aldı.

Görüntü yönetmeni İbrahim Çelik'in muhteşem kamera açılarıyla ve sanat yönetmeni Dilan Aktay'ın özgün tasarımlarıyla, "Kaderin Acı Yüzü" filmi, izleyicilerine duygusal anlar yaşatmanın yanı sıra Batman’ın doğal güzelliklerinden görsel bir şölen de sunuyor. KENTİM HABER MERKEZİ

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ